Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

E-System Parenting


Σχολή Γονέων σε video και
ζωντανή υποστήριξη απεριόριστου χρόνου !

Αγαπητέ γονέα,

Μετά από 2 χρόνια δοκιμές, δημιουργικές ιδέες και προτάσεις, τελικά ολοκληρώσαμε την έρευνα και καταλήξαμε στην μορφή που θα έχει η “ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ, e-System Parenting”, έτσι ώστε να σας προσφέρει τα περισσότερα οφέλη, σε συνδυασμό με τις ευκολίες της τεχνολογίας του Internet.
Σε πρώτη φάση, έχετε πλέον την δυνατότητα να αποκτήσετε όλο το σεμινάριο, σε μορφή video, ώστε να μπορείτε να το παρακολουθήσετε από την τηλεόραση σας, αλλά και από τον υπολογιστή σας.
Η διάρκεια του είναι συνολικά 4 ώρες, είναι χωρισμένο σε τμήματα ώστε να επικεντρώνεστε στο τμήμα που σας ενδιαφέρει περισσότερο και περιλαμβάνει εμφάνιση διαφανειών σε PowerPoint και μικρό πλαίσιο με τον εισηγητή της e-parent να μιλάει.  Αυτό σημαίνει, πως το παρακολουθείτε όσες φορές θέλετε, όπου και να βρίσκεστε, όποια ώρα σας εξυπηρετεί, ακριβώς σαν να ήταν ζωντανό, σε αίθουσα, αλλά χωρίς μετακινήσεις, χωρίς απώλεια προσωπικού χρόνου, χωρίς περιττά έξοδα.
Σε δεύτερη φάση, επειδή σίγουρα θα προκύψουν ερωτηματικά, απορίες αλλά και παρατηρήσεις, θα έχετε την ευκαιρία να τα συζητάτε προσωπικά μαζί μας (εισηγητή της e-parent), μία φορά την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη από τις 8μμ έως τις 10μμ. Για τον σκοπό αυτόν, έχουμε δημιουργήσει μια «ηλεκτρονική τάξη», μέσω Internet, με την οποία θα συνδέεστε  με τον υπολογιστή σας, από το σπίτι σας ή από όπου εσείς θέλετε όπου θα συζητάμε και θα σας δίνουμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Η υποστήριξη αυτή θα είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΩΡΕΑΝ (συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο) ενώ έχετε την δυνατότητα να την χρησιμοποιήσετε όσες φορές το έχετε ανάγκη, χωρίς κανέναν περιορισμό.
Ο συνδυασμός του video από το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε την Σχολή Γονέων, όσες φορές θέλετε και της ζωντανής υποστήριξης πάλι όσες φορές θέλετε, είναι ο πιο αποδοτικός τρόπος για να μάθετε γρήγορα και να εφαρμόσετε αμέσως την παιδαγωγική μέθοδο που θα σας λύσει όλα τα προβλήματα με τα παιδιά σας.
Η αποστολή των 2 dvds που περιέχουν το σεμινάριο, θα ξεκινήσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα και θα γίνεται αντικαταβολή με courier στην διεύθυνση που θα μας ορίσετε, με δικά σας έξοδα.  Η αξία τους θα είναι : 80 ευρώ (πλέον ΦΠΑ 23%) ενώ η υποστήριξη σας που θα ξεκινήσει αρχές Ιανουαρίου 2012, τελείως δωρεάν. 
Μπορείτε να εξοικονομήσετε 10 ευρώ,
αν κάνετε σήμερα την παραγγελία και έως τις 26 Δεκεμβρίου.

Στείλτε το καταθετήριο των 80 ευρώ στην ΕΘΝΙΚΗ τράπεζα , στον αρ. λογ. : 074/754702-12 με περιγραφή ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ, ή μέσω email στην διεύθυνση : eparentsystem@gmail.com
Ξεκινήστε το καλύτερο ταξίδι της ζωής σας.  Εκείνο που θα σας οδηγήσει να δημιουργήσετε μια καλή και συνεργατική σχέση με το παιδί σας, να το βοηθήσετε να μεγαλώσει ως υπεύθυνο παιδί και να το υποστηρίξετε να αποκτήσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ζωής του. Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς με παιδιά από 40 ημερών έως 18 ετών.
Με εκτίμηση

Ο Εισηγητής «Σχολής Γονέων, e-System Parenting»
Υ.Γ.  Βοηθήστε και άλλους γονείς να επωφεληθούν από την Σχολή Γονέων. Διαδώστε αυτό το μήνυμα σε όσους γονείς γνωρίζετε !!!

Για οποιαδήποτε απορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο email:  eparentsystem@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου