Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Blog-Πανεπιστήμιο

Το παρόν blog δημιουργήθηκε από επιστήμονες για "επιστήμονες". Οι άνθρωποι στους οποίους απευθύνεται είναι άτομα με πραγματικά ανήσυχο πνεύμα, οξυδέρκεια, διορατικότητα, γνώσεις κλπ.
Προσπάθεια λοιπόν του scientist είναι να δημιουργηθεί μία νέα ενότητα, ένα blog-πανεπιστήμιο.
Ναι, καλά διαβάσατε.
Μία πανεπιστημιακού τύπου ροή πληροφοριών, με δημιουργία ενοτήτων, οι οποίες, συνδεόμενες θα απαρτίζουν-καταλήγουν σε μεγαλύτερες θεματικές ενότητες.
Σκοπός είναι όλοι μας, όλοι εμείς που έχουμε πνευματικές διεξόδους, να κατανοήσουμε καλύτερα πολλούς κλάδους των επιστημών.
Η ανάρτηση ενοτήτων-κεφαλαίων θα πραγματοποιείται σε χρονικά διαστήματα που θα ανακοινώνονται έγκαιρα από τον scientist.
Η βοήθεια όμως, και η συμβολή όλων εσάς, στους διαφορετικούς τομείς που επιζητούμε να διευρυνθεί το περιεχόμενο του blog-πανεπιστημίου, είναι επιβεβλημένη και απαραίτητη.
Η δημιουργία μίας τέτοιας κοινότητας ίσως αλλάξει τη σύγχρονη πραγματικότητα μετάδοσης πληροφοριών. Ωστόσο, η αμεσότητα της ανάρτησης σε ένα blog είναι σημαντικό να συνοδεύεται από την απάντηση όλων των μελών του blog.

Καταλήγοντας θα έλεγα ότι: Πανεπστήμιο είναι να μαθαίνεις πως να μαθαίνεις.Μια παραλλαγή αυτού, στα επίπεδα του blog-πανεπιστημίου είναι η ακόλουθη:
blog-πανεπιστήμιο είναι να μαθαίνεις και να μαθαίνεις και να μαθαίνεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου